Valmiina

V1 V2 V3V4

Minulla on ollut tapana jo useamman vuoden ajan kirjoittaa lista tavoitteista, unelmista ja asioista, mitä haluan seuraavan vuoden aikana tehdä. Edelliset vuodet ovat sujuneet niin mallikkaasti, että olen saanut vetää yli kohdan kohdalta.

Tänä vuonna taisin hieman innostua, sillä listallani ei ole vielä yhtään yliviivattua asiaa ja vuosi alkaa olla jo lopussa! Elämä ei aina mene ihan niin, kuin olet sen suunnitellut. Kirjoitan siltikin jo uutta listaa vuodelle 2016, tyhjä paperi täynnä uusia mahdollisuuksia. Ensi vuonna en ehkä aijo tilata suoraa lentoa kuuhun, vaan kokoan tavoitteeni pienemmistä asioista.

Tärkeintä kuitenkin on, ettei koskaan luovu unelmistaan ja tavoitteistaan, vaan kulkee määrätietoisesti niitä kohti, vaikka toteuttamiseen menisikin välillä useampi vuosi.

Laura

Valmiina

Yksi kommentti artikkeliin ”Valmiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s