7 x

7x1

7x2

7x3

1. Itkin viimeksi, kun piti lähteä Los Angelesista kotiin. Olisin halunnut jäädä. Kaikki on tuntunut niin kovin vaatimattomalta sieltä paluun jälkeen.

2. Vaikka Beverly Hills, 90210 olikin maailman kovin ala-asteella, Gossip girl on vielä sitäkin maailmaa kovempi. En pysty laskemaan, kuinka monesti olenkaan katsonut kaudet läpi ja olen taas aloittanut uudelleen. Ai miksi, It´s all about that Bass, Chuck Bass.

3. Loukkasin vasemman käteni ja se on ollut lähes tunnoton jo jonkin aikaa. Sen seurauksena en ole pystynyt treenaamaan niin kuin ennen ja työllä hankitut kilot (lihakset) alkavat kadota. Menetän mielenterveyteni.

4. Kun lähden etelään nautin suunnattomasti kaupungilla hengailusta. Ihan vain sen takia, että jokainen ihminen ei tuijota minua ja voin olla oma itseni ihan rauhassa. Kotona kun lähden lenkille päät kääntyvät 360 astetta.

5. Olen ollut blondi jo viisi vuotta. Mustat pitkät hiukset vaihtuivat lyhyisiin vaaleisiin ja mustavalkoisuus vaaleanpunaiseen. Tilanne alkaa olla taas jokseenkin löytänyt balanssin, sillä omistan taas mustia vaatteita, eikä minulla ahdista käyttää niitä.

6. Minusta yksi selvä aikuistumisen (vanhenemisen) merkki on, kun alat itse pakastaa marjasi talven varalle. Vaikka täytyy minun myöntää, että kyllä ne äidin pakastimesta saadut marjat maistuvat edelleen parhaimmilta.

7. Vaikka kuinka tuijottamalla tuijotan, ovat minun tyttöni (koirani) koko universumin kauneimpia. Miten jotain noin söpöä ja pehmeää voi edes olla olemassa. Olen niin ylpeä.

7 x

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s