Sadekuuroja

Tänä kesänä sään ennustaminen olisi voinut tapahtua samalla tavalla, kuin meiltä lähtevän tien. Tiellä on kyltti, joka ilmoittaa päällystevaurioita olevan seuraavat 25 kilometriä. Toukokuun lopussa olisi voinut ilmoittaa sadekuuroista seuraaviksi kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi.

sadekuuroja

Jos olisin ollut fiksu tai osaisin ennustaa, olisin tilannut erilaisia sateenvarjoja hellemekkojen tilalle.

Mutta hei, ainakin nurmikko kasvaa ja vihertää. Mattoja ei tarvitse tuulettaa niin usein, koska ne vain kastuvat ulkona. Välillä sataa niin lujaa, etteivät edes sääsket pysty lentää. Autokin peseytyy itsestään, eikä kukkiakaan tarvitse kastella.

Ensi kesänä sitten.

Laura

Sadekuuroja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s