Muistijäljet

Kun maikkari viimein saapui elämäämme ala-asteella, vaihtuivat Aku Ankat nopeasti X-filesiin. Fox Mulder ja Dana Scully olivat kovaa kamaa ja ufoja todellakin oli olemassa. Muistan vaiheen, kun piirtelin ufoja kaikkialle ja pikkuveljet saivat kuulla mukavia iltasatuja lentävistä lautasista. Taisin itsekkin olla ulkoavaruudesta tullut.

Eräässä jaksossa esiintyi päätön mies. Mies menetti päänsä, mutta pystyi kasvattamaan aina uuden tilalle. Päätön mies jäi verkkokalvolle ja illalla kaverilta kotiin tallustaessa piti olan taakse vilkaista useamman kerran. Vilkaisut taisivat jatkua useamman vuoden ajan.

IMG_1613

IMG_1598

IMG_1557

IMG_1609

Viime yönä olin kunnon taistelussa, en edes tiennyt miekan käsittelytaitoni ovat niin uskomattomat. Olin voittamaton. Lieneekö uneen tullut vaikutteita tv:ssä olevasta mainoksesta, jossa soi Kill Billin tunnari, sillä miekkani selvästi oli Hattori Hanzon käsialaa.

Näistä taistelullisista unista saan hyviä vinkkejä, mitä kaikkea voisinkaan harrastaa. Täältä puuttuu vain ne mahdollisuudet niihin harrastuksiin.

Laura

Muistijäljet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s