No onkos tullut kesä

Selaan Bloglovinia ja luen, kuinka bloggaajat ovat jo saaneet terassinsa, parvekkeensa ja pihansa kesäkuntoon. Kukat kukkivat ja istutustyöt on tehty. Pöydällä on pioneita.

Katson ulos ikkunasta harmaata maisemaa. Puissa ei näy edes silmuja ja epäilen tuleeko nurmikoska ollenkaan vihreä tänä kesänä. Lumi on sentään lähes sulannut, heittelinhän pari päivää kinoksia vimmassani, ja niin ne lopulta sulivat.

Pari viimeistä kesää ovat olleet lämpimiä. Paljon aurinkoisia päiviä, ja niin kuumaa, että edes sääsket eivät ole voineet lentää. Olemme saaneet loikoilla koirien kanssa terassilla, syöneet siellä ja viettäneet kaiken mahdollisen ajan ulkona. Nyt näyttää kovasti siltä, että tästä kesästä tulee viileä ja sääskinen. Se tietää tiivistä pukeutumista päästä varpaisiin, offin tuoksua ja sisällä lorvimista. (Sekä aitoja asukuvia kumpparit jalassa ja huppu päässä.)

IMG_1477

IMG_1496

IMG_1497

Mutta ei luovuteta ihan vielä, vaan jäädään toivomaan parasta. Isoin kysymys lienee, koska ulos uskaltaa hankkia kukkia. Olisi ihanan helppoa, jos niitä ei tarvitsisi raahata sisälle joka yö…

Kesä, tule jo (ilman sääskiä)!

Laura

Pääset seuraamaan minua bloglovinissa tästä.

No onkos tullut kesä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s