Ohituskaistalla

Joka kevät tapahtuu sama. En voi mitenkään pysähtyä, paikallaan oleminen alkaa ahdistaa. Koko ajan täytyisi olla menossa, menossa jonnekkin. Kotona ollessa kävelen huoneesta huoneeseen, jollen keksi muuta tekemistä. Pakkaan laukkuja ja, käyn ne välillä kotona purkamassa, jotta voin taas pakata ne uudelleen.

IMG_0822

IMG_0804

Haluaisin vain ajaa ohituskaistalla, mennä täysillä. Mutta eihän ikinä saisi olla niin kiire, ettei ehdi nähdä maisemia. Asioista pitäisi pystyä nauttia. Jos menee liian vauhdilla, jää useimmiten ne pienet hetket kokematta. Tai ainakaan niitä ei muista, kun muistikortti on aivan täynnä.

Kun toukokuu on ohi, alkaa minun muistikortin tyhjennys. Voi kesäkuu, voi kesäloma, tulkaa jo!

Laura

Ohituskaistalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s