Yksinäisen keijun tarina

Lapsena todellisuuteni oli jotain aivan muuta, kuin tavallinen elämä maan päällä. Elämääni kuuluivat keijut, menninkäiset ja kaikenlaiset pörriäiset. Kirjoja ei pahemmin tarvittu, kun iltaisin tarinoin veljilleni tosi tarinoita silloisista ystävistäni. Elefantitkin olivat vaaleanpunaisia. Vasta viime vuosina olen tajunnut, ettei elämä lapsena ollutkaan niin taianomaista. Suuri osa muistoistani on unia tai oman maailmani tapahtumia. Tai ehkä muut eivät vain kykene näkemään samoja asioita, kuin minä.

kaltio3

kaltio4Photos: Launo

Yksinäisen keijun tarina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s