Tuulisii

Pian on kulunut neljä vuotta siitä, kun jätin opintovapaahakemuksen. Neljä vuotta. Tosin opintovapaa päättyi siihen, kun irtisanouduin ja Pyynikin portaat vaihtui tuntureihin. Olin miettinyt kotiin palaamista vuosia, mutta askel tuntui niin kovin isolta. Mietin miten käy ystävyyssuhteiden, unohtavatko kaikki ystäväni minut, jos olen niin kovin kaukana.

suukis6

Näin neljä vuotta myöhemmin tunnen suunnatonta riemua, kun tajuan, etten ole menettänyt yhtään ainutta ystävääni. Edelleen he kaikki kuuluvat elämääni, jotkut jopa voimakkaammin, kuin ennen. He kaikki pysyvät kyydissäni, ja vaikka välillä matkasta tippuvatkin, noukin heidät uudestaan kyytiin aina tulomatkalla.

suukis3Photos: Launosuukis8

Kaikille ei ehkä ole ollut niin helppoa ymmärtää sitä toista puolta Laurasta. Sitä puolta, joka otti taas valtaroolin, kun muutin takaisin. Mutta hei, olen kovin onnellinen ja vapaa juuri täällä ja juuri nyt.

suukis7

Vaikka nyt onkin niin kovin tuulista, ja vaikkei koko aika ehditä pitää yhtä, pidetään silti toisistamme kiinni.

Ystävilleni.

Laura

Tuulisii

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuulisii

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s